LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..

Join the forum, it's quick and easy

LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3]

3 posters

LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Empty LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3]

Mesaj tarafından Gm_ReaL Paz Mayıs 09, 2010 9:20 am

[b][b][b]
L?NK GÖRMEK ?Ç?N KONUYA MESAJ YAZINIZ!

OYUN D?REK CZ ?EKL?NDED?R 80 LVL BA?LANGIÇ ?TEML? GEREKEN ?TEMELRDE BANKANIZDA ?Y? OYUNLAR

LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Adszfz

[b]LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Sdasasasd[/b]
[b]LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Aaaaddu[/b]
[b]LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Asdsadasdasasdas[/b]
[b]LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] 11111111111111111111n[/b]
[b]LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] 333333333333k[/b]
[b]LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] 11111111111111111111111p[/b]
[b]WWW.TURKKO.NET[/url][/url] [/hide]

LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Ojqa9i
Yeni Karakter Açarken Kapat Hatas? : fixkapat.zip

Ne i?e yarar ? : Yeni karakter(char) açarken oyundan at?yor ise bunu kurdu?unuz taktirde bu hata çözülecektir.?ndirdi?iniz dosyalar? clientinizin içine at?n?z.
[b]LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Ojqa9i[/b]
[b]7/24 PK | Anti-Cheat | %100 E?it Joblar | Hergün 2 Sava? |[/b]
[b]Msn Admin@Levelko.net[/b]
LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Ojqa9i
[b]OYUN D?REK CZ ?EKL?NDED?R 80 LVL BA?LANGIÇ ?TEML? [+8 +3] GEREKENNNNNNNN ?TEMELERDE BANKANIZDA ?Y? OYUNLAR[/b]

[b][/b]

[b]OTO PATCH VARDIR VERS?YONU 1299 YAPIN VE OTO PATCH CEKER [/b]
[b]-----------------------------------------[/b]
[b]UZUN PELER?N USKO V5[/b]
[b]PATOS GLOVES [/b]
[b]REB?RT SHELL [ÜZER?N?ZDE][/b]
DRAGON SHELL BANKANIZDA
[b]EN ÖNEML?S? EN ?Y? PK SERVER OLMAMIZ..[/b]
[b]Ba?lang?ç Itemleri ( Inventory ):[/b]
[b]Warrior [/b]
[b](+LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Icon_cool Shell Set [/b]
[b](+LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Icon_cool Raptor [/b]
[b](+3) Ring of Felankor [/b]
[b](+3) Warrior Earring [/b]
[b](+3) Iron Necklace [/b]
[b](+3) Iron Belt [/b]
[b]Rogue [/b]
[b](+LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Icon_cool Shell Set [/b]
[b](+LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Icon_cool Shard [/b]
[b](+3) Ring of Felankor[/b]
[b](+3) Rogue Earring [/b]
[b](+3) Iron Belt [/b]
[b]Mage [/b]
[b](+LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Icon_cool Shell SeT [/b]
[b](+LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Icon_cool Elixir Staff LR [/b]
[b](+3) Mage Earring [/b]
[b](+3) Ironecklace [/b]
[b](+3) Glass Belt [/b]
[b]Priest [/b]
[b](+LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Icon_cool Smite Hammer [/b]
[b](+3) Cleric Earring [/b]
[b](+3) Glass Belt[/b]
[b]Scroll 'lar [/b]
[b]2000/350 Scroll [/b]
[b]Swift + AttacK[/b]
[b]Lion + Str vb.. [/b]

[b][/b]
Gm_ReaL
Gm_ReaL
Forum Yönetici
Forum Yönetici

Leader Poınt : 474

LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Empty Geri: LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3]

Mesaj tarafından storm03 Paz Mayıs 09, 2010 6:41 pm

Teşekkürler
storm03
storm03
Yeni Üye
Yeni Üye

Leader Poınt : 170

LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3] Empty Geri: LEVELKO YENİİİ [OTO G1][UZUN PELERİN][REBİRT SHELL][PATHOS GLOVE][KROVAZ iTEM][+8 +3]

Mesaj tarafından C-WalkyStyL Ptsi Mayıs 10, 2010 6:55 am

Uppppp+Teşekkürler++Teşekkürler++Teşekkürler
C-WalkyStyL
C-WalkyStyL
Gold Master
Gold Master

Leader Poınt : 1638

- Similar topics