Panel Hack Olayları ve Korunma Yolları
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Panel Hack Olayları ve Korunma Yolları
Siteyi birebir çeken programlarlar var şahsen kendim test ettim wipkopanel 1.5 no admini kullanan bir server panelini cektim ve ayarphp elimle koymuş gibi pcmde açtım ve içinden db ismi kullanıcı ve şifre isimleri elimle koymuş gibi buldum...! Bunu en basit yoldan flasgetlede oluyor bu işlem neyse ben ayrı yol izledim başka programla yaptım programlarda var elımde basitinden örnek verirsek flasgetlede oluyor. Artı uzak SQL editörlerle server bu şekılde saldırıyorlar SQL portunun acık veya kapalı olması nafile editörler ip ve sonuna bırakılan portla görevini eksiksiz yapıyor. Buda ayrı bir saldırı yöntemi bunada yorumlarını bırakırsın okurum ben ben saldırma mayetli değil saldıranın nasıl ve ne şekıl saldırdığını çözme amaçlı yaptım.. Test neticesi bu doğrultu cıktı ortaya cunku kendi serverıma o kadar cok saldırdılarkı çözüm üretmeye başladım senin paneli kullandım tüm panellerde açık var seninde izlediğin çözdüğün ayrı bir yol sana ve panellerine iftirada bulunanların ben ebesini...! neyse anlayan anladı En basitinden turkeykoya bakın onlar da artık saldırılardan o kadar cok mideleri bulanmış ki paneldeki clan sıralamaları var ama tıklandığında clanda kaç user var bılgısı boş sayfa Mustafa yorum sende senin paneli almıştım Hatta destek hattından konuşmuştuk hatırlarsan panellerınde kusur ve acık arama adamlar işi buyutmuşler uzakmasaustunu kıran porgram var adam 1 dk programla uzakmasaustunu kırıyor ve programın bır özelliğide pcye şifrede koysan program admin ve şifresinide oto veriyor...! Neyse yorum sende. Bu bahsettiğim program elimde var vidouku anlatım paylaşmadım cunku aynısı uygularlar bazı merak yanlıları hackker olma merakı sarmasın diye...!
tecnost3248- Forum Moderatör
Leader Poınt : 535
Similar topics
» Burak Ko-panel v3 Özel Ko-Panel
» Usko KO Panel Download
» Burak Ko-panel v2
» Aga Panel V2.1 [paylaşım] Full[İLK VE TEK]
» SnoxD Tasarımın Panel Hali-3nqiN
» Usko KO Panel Download
» Burak Ko-panel v2
» Aga Panel V2.1 [paylaşım] Full[İLK VE TEK]
» SnoxD Tasarımın Panel Hali-3nqiN