Yaşlılık hali Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..

Join the forum, it's quick and easy

Yaşlılık hali Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yaşlılık hali

2 posters

Yaşlılık hali Empty Yaşlılık hali

Mesaj tarafından tr-powerko Çarş. Mayıs 12, 2010 7:38 pm

Yaşlı adam zengindir ve çalışmaktan yorgun düşmüştür.
ömrünün geri kalan kısmını dünyayı gezerek geçirmeye karar verir ve seyahte çıkar.
okyanusta bir adada lüks bir otele gelir ama resepsiyonda kendisine '' burası çıplar kampıdır ve herkes kurallara uymak zorundadır'' derler.
değişiklik olsun diyerek kabul eder.
odasında soyunup havuz başına iner.şezlonga uzanırken havuzdan sarışın bir afetin çıktığını görünce ihtiyarın malı dimdik olur.
sarışın bunu görür ve
''buranın kuralı, beni nemen becereceksin burada'' der.
eh madem kural tamam der ve sarışını anında becerir.
işi bitince içkisinden bir yudum alır vr gerilerek şezlonga uzanırken ''zarrrt'' diye osurur.
yanında yatan zebellah gibi bir zenci hemen doğrulur ve
!!burada kuraldır, ossuranı düzeriz!!der
ve ihtiyarın tüm çabalarına rağmen zenci oracıkta ihtiyarı düzer.
ihtiyar koşarak resepsiyona gelir ve
''hesabı kesin ben gidiyorum'' der
memur ''ne oldu daha yeni geldiniz ''diyince ihtiyar;
''evladım benimki ayda 1 kez ya kalkar ya kalkmaz ,ama ben günde en az on kere ossururum'' kes hesabı kes
tr-powerko
tr-powerko
Aktif Üye
Aktif Üye

Leader Poınt : 377

Yaşlılık hali Empty Geri: Yaşlılık hali

Mesaj tarafından ayşe07 Perş. Mayıs 20, 2010 9:59 am

süper :D
ayşe07
ayşe07
Yeni Üye
Yeni Üye