ID Pwd Yazıyorum Server SEçme Ekranı Geliyor Serveri SEçiyorum Tıklıyorum Ama Server Şu An Kapalıdır Yazıyor Yardım Lütfen
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
ID Pwd Yazıyorum Server SEçme Ekranı Geliyor Serveri SEçiyorum Tıklıyorum Ama Server Şu An Kapalıdır Yazıyor Yardım Lütfen
Arkadaşlar Başlıkdaki hatayı alıyorum lütfen yardım edin
umutumben- Yeni Üye
Leader Poınt : 71
Geri: ID Pwd Yazıyorum Server SEçme Ekranı Geliyor Serveri SEçiyorum Tıklıyorum Ama Server Şu An Kapalıdır Yazıyor Yardım Lütfen
şu an adres almadım iniler fll 127.0.0.1
umutumben- Yeni Üye
Geri: ID Pwd Yazıyorum Server SEçme Ekranı Geliyor Serveri SEçiyorum Tıklıyorum Ama Server Şu An Kapalıdır Yazıyor Yardım Lütfen
kardeş msn ni versen daha kolay konuşsak ? şu sorunları düzeltelim gm yaparım lütfen yardım ya da sen ekle umut_brodwey@hotmail.com
umutumben- Yeni Üye
bu sorunuda hallettim çözemeyenler için soleyeyim server files den kaynaklanıyormuş değiştirin geçer ama düzgün sw files bulun
umutumben- Yeni Üye
Similar topics
» 95.130.172.149 serveri hakkında önemli Bilgi Lutfen Okuyun
» Türkiyenin Yepyen Orjinal Ardream Serveri Soacsv30 Sistem 7/24 Serveri
» Private Server Kurulumu Buyrun .. !!
» Önemmliiii Arkadaşlar Ben 2 qünDürr metin35 e qiremi0rm server kapandımı noldu bilenler yazsın lütfen???
» Türkiyenin Yepyen Orjinal Ardream Serveri Soacsv30 Sistem 7/24 Serveri
» Private Server Kurulumu Buyrun .. !!
» Önemmliiii Arkadaşlar Ben 2 qünDürr metin35 e qiremi0rm server kapandımı noldu bilenler yazsın lütfen???
1 sayfadaki 1 sayfası