aahahahahaha" Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..

Join the forum, it's quick and easy

aahahahahaha" Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

aahahahahaha"

aahahahahaha" Empty aahahahahaha"

Mesaj tarafından kacanzy00 Çarş. Mayıs 26, 2010 9:15 pm

Bir kovboy arazide yururken yol kenarinda cirilciplak uzanmis yatan bir Kizilderili gormus..
- Senin isin gucun yok mu napiyosun burda boyle?
Kizilderili cevap vermis:
- Kimin saati olmamak, saati bana sormak.. ben ona saati soylemek
Kovboy sasirmis:
- Allah allah... peki bana soyle bakalim saat kac?
Kizilderili bunun uzerine kafasini kaldirip gunese bakmis, sonra da "seyinin" yerdeki golgesine bakmis ve:
- Saat 2..
Kovboy kendi saatine bakmis ve saat gercekten 2...... "Inanilmaz bisey" diyip yurumus gitmis..... yarim saat daha yurudukten sonra yine cirilciplak yatan bi Kizilderili gormus:
- Yoksa sen de mi saati soyluyosun?
Kizilderili gulmus:
- Evet senin saatin olmamak, saati bana sormak... Ben sana dogru saati soylemek Kovboy bunu da bi denemek istemis:
- Peki soyle o zaman saat kac?
Kizilderili once kafasini kaldirip gunese bakmis sonra da seyinin yerdeki golgesine bakmis ve:
- Saat 2 bucuk...
Kovboy yine saatine bakmis ki evet saat 2 bucuk.........
"ise bak yaw olucak sey mi" demis, tekrar yurumeye devam etmis..
Az sonra yine karsisinda cirilciplak yere uzanmis bir Kizilderili, fakat bu seferki yatmakla da kalmamis, o halde masturbasyon yapiyor.....
- Sakin sen de saati soyluyorum deme............!!!
Kizilderili cevap vermis:
- Hayir, ben saati kurmak......
kacanzy00
kacanzy00
Yeni Üye
Yeni Üye

Leader Poınt : 36