JusticeKO Hiç kapanmıcak bir Pvp Server Acılmıştır 1299 Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..

Join the forum, it's quick and easy

JusticeKO Hiç kapanmıcak bir Pvp Server Acılmıştır 1299 Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

JusticeKO Hiç kapanmıcak bir Pvp Server Acılmıştır 1299

JusticeKO Hiç kapanmıcak bir Pvp Server Acılmıştır 1299 Empty JusticeKO Hiç kapanmıcak bir Pvp Server Acılmıştır 1299

Mesaj tarafından 111efe111 C.tesi Tem. 17, 2010 5:19 am

Merhaba pvp oyuncuları sizlere uzun ömürlü olarak Justice ko pvp adresimizi sunuyorum.. pvp serverimizin kısa özeti olarak +8 itemler ile 83 lwl cok kolay olunmak tadır.. Pk serverimiz oldugu için +9 şansı pek yoktur.. şimdiden iyi eglenceler

version: 1299
ip : 212.95.47.233
111efe111
111efe111
Yeni Üye
Yeni Üye

Leader Poınt : 21

JusticeKO Hiç kapanmıcak bir Pvp Server Acılmıştır 1299 Empty Geri: JusticeKO Hiç kapanmıcak bir Pvp Server Acılmıştır 1299

Mesaj tarafından 111efe111 Paz Tem. 18, 2010 4:02 am

güncel
111efe111
111efe111
Yeni Üye
Yeni Üye

Leader Poınt : 21

- Similar topics