30 Dk öNce aCtim 125 LwL Oluyosunuz.. Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..

Join the forum, it's quick and easy

30 Dk öNce aCtim 125 LwL Oluyosunuz.. Uyeols10
Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez. Forumumuzu tam anlamıylakullanmak için Üye olabilirsiniz..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

30 Dk öNce aCtim 125 LwL Oluyosunuz..

30 Dk öNce aCtim 125 LwL Oluyosunuz.. Empty 30 Dk öNce aCtim 125 LwL Oluyosunuz..

Mesaj tarafından wesley712 C.tesi Tem. 17, 2010 3:45 pm

MerHaba aRkdasLar sw yi yeNi acTik hePnizi bkLEriz HamanChi OLaraKdir sw gmLer bsLanGicta

2 t Pra werİr..
125 LwL werir.
SkiLLer p werir.
30 LwL aT weriLir..

NPcLerde

siyah ceLik
61 KaLKanLari
+9 KaskLar +9 takıLar

ayRica barOn kılIcı kutsaL kıLıc iLahi kıLIcı ay kıLIcı Npclerdedir.... NeySe geLin GRun..

AnadolumMetin2
AnadolumMetin2-2
AnadolumMetin2-3
AnadolumMetin2-4
AnadolumMetin2-5
AnadolumMetin2-6
AnadolumMetin2-7
AnadolumMetin2-8
AnadolumMetin2-9
AnadolumMetin2-10
' a Kadar Gtmektedir..

Mc ve üyeLik : 5.128.198.219